KK JEDINSTVO
      О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

  П Р О Е К А Т !!!
  ЖИВИ ЗДРАВО
  ВЕЖБАЈ КАРАТЕ
  Почиње са радом 01.07.2022.
  ПРИЈАВА НА ТЕЛЕФОН
  063 308 327
  062 813 83 42

  РАСПОРЕД ТРЕНИНГА ЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕН
    ТРЕНИНЗИ У КАРАТЕ КЛУБУ

        "ЈЕДИНСТВО"  

  РАСПОРЕД ТРЕНИНГА У КЛУБУ

  OШ"Мирослав Антић"
  ПОНЕДЕЉАК oд 20.00-21.00
  СУБОТА oд 10.00 - 12.00
  ТРЕНИНЗИ У
  ОШ"Бошко Буха"
  УТОРАК од 19.00 дo 20.30
  ЧЕТВРТАК oд 19.00 dдo 20.30

  РАД СА ДЕЦОМ СА ПОСЕБНИМ
  ПОТРЕБАМА
  ОШ"Бошко Буха"
  УТОРАК oд 12.30 дo 13.30
  ПЕТАК oд 12.30 дo 13.30

  СПОРТСКИ ПОЗДРАВ ЗДРАВОООООООО!!!

БЕСПЛАТАН КИМОНООООО ЗА СВЕ ПОЧЕТНИКЕЕЕ У КАРАТЕ КЛУБУ ЈЕДИНСТВО! ! !

 

Škola za decu sa specijalnim potrebama proslavila je u petak 15.11.2013.godine 50 godina postojanja.Na proslavi su učestvovali i učenici iz drugih škola koje rade sa decom sa specijalnim potrebama.

HOR ISON iz Novog Sada MOLITVA


Izvođenjem svog repertuara, očarali su sve prisutne i samim tim pokazali da su veoma kvalitetni izvođači.

Na međunarodnom turniru "Vitez kup 2013" učestovali su takmičari iz četri države . Naš klub predstavljali su sledeći takmičari: Živanović Stefan.

Živanović Stefan srebrena i bronzana medalja kate.

Na međunarodnom turniru "Trofej Beograda 2013" učestovali su takmičari iz četri države . Naš klub predstavljali su sledeći takmičari: Radovanović Kristina, Tošić Mihajlo, Jovanović Aleksa i Živanović Stefan.

Tošić Mihajlo srebrena medalja juniori kate.

Svetski takmičari i osvajači brojnih medalja Milivojević Danijela i Ristivojević Maja-Đurđica.

16.mart Hala Sportova na Novom Beogradu danas je bila centar dešavanja u karate sportu grada Beograda. Održano je prvenstvo Beograda za seniore na kome je učešće uzelo 24 kluba sa 95 pojedinačnih i 6 ekipnih nastupa.

Posebno treba napomenuti da je dostignut krajnji cilj akcije koja je bila vezana za seniorsko prvenstvo. Naime, Beogradski karate savez je sakupio novac za kupovinu CTG aparata za porodilište u Višegradskoj. Ekipa televizije B92 bila je prisutna na takmičenju i u današnjim vestima te televizije ovaj događaj zauzima veoma važan prostor. Savez je pokazao da ima potencijala da osim dobrih sportskih postiže i humane rezultate. Zahvaljujemo se svim učesnicim u akciji.

PUT DO REPREZENTACIJE SRBIJE


U sportskom centru "RAKOVICA" uz prisustvo 35 klubova sa preko 300 takmičara iz različitih uzrasnih kategorija, kao i uz veliki broj reprezentativaca Srbje održan je veoma kvalitetan međunarodni turnir. Na turniru su uzeli učešće SENIORSKI PRVACI SVETA, EVROPE KAO I VELIKI BROJ DRŽAVNIH PRVAKA U MUŠKOJ I ŽENSKOJ SENIORSKOJ KONKURENCIJI.

Zapažene rezultate postigli su:


Ristivojevi Maja-Đurđica koja je u finalu izgubla od reprezentativke SRBIJE i osvajačice EVROPSKIH MEDALJA Danijele Milivojević karate klub "MB sport"

Živanović Stefan zlato,Radovanović Kristina,Jovanović Aleksa, Vidović Vladana i Tošić Mihajlo.

"DECA EVROPE 2013"
Na turniru Deca Evrope učešće je uzelo 35 klubova, zabeleženo je 312 pojedinačnih i 24 ekipna nastupa.
NAši takmičari su nastupili na ovom turniru i postigli zapažene rezultate. Istakli su se u borbama Radovanović Kristina, a u katama Lakičević Darja.

Amela Terzić
Srpska atletičarka trijumfoala je na 46. izdanju Belog krosa, održanom u Košutnjaku, na kojoj je učestvovalo 300 takmičara iz više zemalja.


U konkurenciji muškaraca, najbolji je bio Barnabaš Bene iz Mađarske. Kros su zvanično otvorili šredsednik organizacionog odbora Zoran Predić, generalni sekretar ASS Slobodan Branković, generalni sekretar SSS dr Dane Korica, tehnički delegat EA Masimo Manjani, predsednik opštine Rakovića Miroslav Miličković i predstavnik Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Dragan Ćirić. Prva trka na programu je bila trka pripadnika vojske i policije u kojoj su takmičili zajedno muškarci i žene. Posebno je bila masovna trka zadovoljstva, na kojoj je učešće uzeo veliki broj ljubitelja trčanja i atletike. „Staza je jednostavna i lepa, a cela organizacija teče glatko. Ovo je takmičenje sa dugom tradicijom i na odličan način promoviše atletiku i kros. Drago mi je da sam imao priliku da upoznam jednu od najtalentovanijih atletičarki Evrope Amelu Terzić“, izjavio je delegat Evropske federacije Masimo Manjani.

Treneri karate kluba Jedinstvo u društvu velikog trenera i atletičara Brane Radovića i prvaka države u maratonu prof. Ivana.

U toku zimskog raspusta uporni i vredni takmičari svakodnevno vežbaju jedan do dva puta dnevno i spremaju se za predstojeća takmičenja .

Put do reprezentacije i svetske medalje je naporan i dug, taj put savladavaju samo uporni i vrhunski takmičari.

Zrenjanin
SERBIA OPEN 2012 - "From handicap to happy end"


U Zrenjaninu 2.12.2012 godine je održano takmičenje za decu sa specijalnim potrebama. Za karate klub Jedinsto je nastupao takmičar Milošević Filip , osvoio je prvo mesto i zlatnu medalju.
Na takmičenju je učestvovalo više zemalja u organizaciji karate kluba Zrenjanin .

OSVAJAČ
EVROPSKIH, SVETSKIH I OLIMPIJSKIH medalja


Milorad Čavić u društvu mladog člana karate kluba Jedinsto, Milošević Filipa i njegovog trenera Zoranović Vjekoslava.
Razdragan i oduševljen Filip nije krio sreću i zadovoljstvo što je upznao
najvećeg srpskog plivača svih vremena.

50 i više medalja
EVROPSKIH, SVETSKIH I OLIMPIJSKIH


Na FAKULTETU FIZIČKOG VASPITANJA I KULTURE reprezentativka SRBIJE Nataša Janjić 28.11.2012.god. je održala prdavanje. Način treniranja i uslovi za osvajanje SVETSKIH, EVROPSKIH I OLIMPIJSKIH medalja.

25.novembar
Mladenovac

Na prvenstvu Beograda održanog u Mladenovcu takmičarka Radovanović Kristina, ZLATNA MEDALJA u borbama.

              NASTANAK I RAZVOJ karate kluba "Jedinsvo"

Karate klub JEDINSTVO, je jedna od perspektivnih klubova u Srbiji. Osnovan je 1996.godine u OŠ "Miroslav Antić" tadašnjoj OŠ "Milentije Popović". Klub broji oko 90 članova i radi u četri sekcije: OŠ "Miroslav Antić", OŠ "Vuk Karadžić", OŠ "Boško Buha", OŠ "Boško Buha" takmičari. Klub trenira 3 trenera: Zoranović Vjekoslav, Budimir Aleksandar, Ilić Tijana. Pored grupa za obuku početnika u klubu postoje i takmičarske grupe, a akcenat je bačen na perspektivne takmičare kadetske, juniorske i seniorke kategorije. Klub pored obuke početnika sprovodi 3 godine humanuitarnu akciju obuka dece sa specijalnim potrebama gde ima velikog uspeha. Nešto više o klubu na sledećim stranicama.

         
ТРЕНУТНО ВРЕМЕ
У БЕОГРАДУПодаци се освежавају на 2 минута
Преузето од РХМЗ Србије.
PRIJATELJI KLUBA